skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1000 artikelen over gezondheid!

Bloedonderzoek specifieke testen

Hieronder vind u specifieke testen die betrekking hebben op diverse ziekten waar we vaker mee te maken krijgen. Ze zijn te testen via huisarts en ziekenhuislaboratoria. Ze zijn ook op eigen kosten te testen als u geen gehoor vind op uw verzoek of dat u liever zelf eerst wilt weten of het speelt voordat u in overleg gaat met uw huisarts.

 

Gespecialiseerde laboratoria

 

 

Het laboratorium Pro Health Medical bestaat al sinds 1991 en is de medische tak van de organisatie. Het is een laboratorium gespecialiseerd in standaard laboratoriumdiagnostiek, maar ook diverse testen die uniek zijn. Met meer dan 2000 laboratoriumtesten heeft een groot assortiment aan testmogelijkheden voor vrijwel elk diagnose. Al ruim 25 jaar verzorgen we laboratoriumdiagnostiek en is Pro Health Medical uitgegroeid tot een medische organisatie met contacten over de hele wereld. Specialiteiten o.a.: Imupro IgG totaal testen, tekenbeet testen, vitaminen- en mineralen- en vetzuurprofieltesten, DAO test, ontlastingstesten en nog veel meer (lees hieronder in de tabel).

 

 

Bloedwaardentest; de grootste leverancier van Bloedonderzoek voor Particulieren.
Onze missie is: “Mensen inzicht geven in hun gezondheid, zodat zij hun vitaliteit kunnen verbeteren”.
U kunt bij ons;

  • In heel Nederland terecht voor bloedafname (800 prikpunten)
  • Het door u gewenste(bloed)onderzoek zelf laten uitvoeren. Een verwijzing van uw arts is niet nodig
  • Stel uw onderzoek naar keuze samen en ontvang de uitslag in een pdf document met toelichting via email.

    Specifieke onderzoekopties

Soort onderzoekAanvullend onderzoekOpties nader onderzoek
Risktest Combi:
HIV, Syfilis, Hepatitis
Pseudocholinesterase genafwijking narcose

 

 

3 testen uitgevoerd om te meten of uw deze erfelijke genafwijking heeft:
·         Cholinesterase
·         Butyryl-Chollinesterase
·         Dibucaïne getal
Cholinesterase
Kunt u tegen verdoving met Articaïne?
Kobalt test
metaal-op-metaal heupprothesen
IgE totaalIgE staat voor immuunglobuline van klasse E.

Deze antistoffen zijn betrokken bij de afweer tegen parasieten en bij allergische reacties.

 

Parasietentest

Imupro-test (IgG)
voedselintollerantie

Tekenbeet
overdraagbare ziektes Borrelia/Lyme serologie
Test tekenbeet
Borrelia + Co-infecties pakket Tickplex® Plus van Prohealth
Virus serologie
Prohealth
Q-koorts
Prohealth
DAO test (histamine afbraak)
Prohealth
Inflammatietest/reumatologie
·         CRP
·         CRP-HS
·         Anti-CCP
·         HLA B27
·         ANF
Inflammatietest /cytokinen
(laaggradige ontstekingen)
Ganzimmuun
Inflammatietest/cytokinen
CRP
Ultra sensitive CRP (CRP-HS)
TNF-alfa
IL-1
IL-6
IL-8
IL-10
INF-gamma
Prohealth
Vetzurenprofiel
(Omega 3-6-9)
Prohealth

Zelftesten

 

 

Parasieten ontlasting test

Verkoopprijs (incl. BTW): € 60,85
Koop deze test hier

Menselijke parasieten kunnen ernstige diarree en hevige buikpijn veroorzaken, vooral bij een verzwakt immuunsysteem als gevolg van stress of andere ziekten. In sommige gevallen, is er een verspreiding van de ziekte naar andere organen mogelijk, die wanneer dit onbehandeld blijft, kan leiden tot de dood.

Infectie met de parasiet is vaak het gevolg van- maar niet uitsluitend – het bezoek aan tropische of subtropische gebieden. Tot aan het optreden van de eerste symptomen kan enkele jaren voorbijgaan, terwijl een besmetting van andere personen mogelijk is.

Allergo-Screen Voedingsmiddelen IgE (20 meest voorkomende voedselallergenen) bloedtest

Allergo-Screen Voedingsmiddelen IgE (20 meest voorkomende voedselallergenen) bloedtestVerkoopprijs (incl. BTW): € 94,45
Koop deze test hier
Het allergieprofiel Allergo-Screen® voedingsmiddelen biedt een onderzoek naar de 20 belangrijkste voedingsallergenen door de bepaling van specifieke immuunglobuline E (IgE) antilichamen uit een bloedmonster. Voor de uitvoering zijn diverse druppels bloed als monstermateriaal nodig.

Er wordt onderzocht op de volgende allergenen: Eiwit, eigeel, melk, caseïne, witmeel, roggemeel, sojabonen, aardnoot, hazelnoot, amandel, appel, kiwi, perzik, tomaat, wortel, aardappel, selderij, kabeljauw en krab.

Allergo-Screen IgE Voedingsmiddelen Plus (voeding, dieren, mijten, schimmels en pollen) bloedtest

Allergo-Screen IgE Voedingsmiddelen Plus (voeding, dieren, mijten, schimmels en pollen) bloedtestVerkoopprijs (incl. BTW): € 110,95
Koop deze test hier
Het allergieprofiel Allergo-Screen® voedingsmiddelen biedt een onderzoek naar de 20 belangrijkste voedingsallergenen door de bepaling van specifieke immuunglobuline E (IgE) antilichamen uit een bloedmonster. Daarnaast worden de 11 meest voorkomende pollengeassocieerde voedingsallergenen bepaald. Voor de uitvoering zijn diverse druppels bloed aan monstermateriaal nodig.

Er wordt onderzocht op de volgende allergenen: eiwit, eigeel, melk, caseïne, witmeel, roggemeel, sojabonen, aardnoot, hazelnoot, amandel, appel, kiwi, perzik, tomaat, wortel, aardappel, selderij, kabeljauw, krab. Plus daarnaast de volgende 11 pollen geassocieerdevoedingsallergenen: timoteegras, berk, beivoet, ui, mosterd, anijs, lavas, aardbei, lychee, abrikoos en vijg.

Allergo-Screen kind IgE (27 allergenen bij kinderen) bloedtest

Allergo-Screen kind IgE (27 allergenen bij kinderen) bloedtestVerkoopprijs (incl. BTW): € 94,45
Koop deze test hier
Het allergieprofiel Allergo-Screen® kind biedt een onderzoek naar de belangrijkste inhalatieallergenen zoals grassen, huisstof of huisdieren, door de bepaling van specifieke immuunglobuline E (IgE) antilichamen uit een bloedmonster. Voor deze test zijn 27 allergenen uitgekozen die het vaakst bij kinderen een allergische reactie uitlokken. Voor de uitvoering zijn diverse druppels bloed als monstermateriaal nodig. Daarom is deze methode ook zeer geschikt voor kinderen.

Er wordt onderzocht op de volgende allergenen: grasmix, berk, beivoet, huisstofmijt (dermatoph pt. en far.), kat, hond, paard, schimmels (aladosporium her., aspergillus fum. en alternaria alt.), eiwit, eigeel, kabeljauw, melk, alfalactabumine, bèta-lactabumine, caseïne, BSA, witmeel, rijst, sojabonen, aardnoot, hazelnoot, wortel en aardappel.

Allergo-Screen Inhalatie bloedtest

Allergo-Screen Inhalatie bloedtestVerkoopprijs (incl. BTW): € 94,45
Koop deze test hier
Het allergieprofiel Allergo-Screen® inhalatie biedt een onderzoek naar de 20 belangrijkste inhalatieallergenen zoals grassen, huisstof of huisdieren, door de bepaling van specifieke immuunglobuline E (IgE) antilichamen uit een bloedmonster. Voor de uitvoering zijn diverse druppels bloed als monstermateriaal nodig. Daarom is deze methode ook zeer geschikt voor kinderen.

Er wordt onderzocht op de volgende allergenen: bermudagras, timoteegras, berk, hazelnoot, olijf, plataan (platanus spp.), cypres, wilde liguster, echte ambrosia, bijvoet, weegbree, glaskruid, huisstofmijt (dermatoph pt. en far.), meelmijt (acarus siro), kat, hond, paard en schimmels (aladosporium her. en alternaria alt.).

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen