skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1500 artikelen over gezondheid!

Zowel diëtisten als voedingstherapeuten met de juiste opleidingen, maar ook artsen kunnen zich aansluiten bij de NDN. Lees hieronder de verschillende voorwaarden.

Meedoen als diëtist, arts of therapeut?

Bent u geïnteresseerd om mee te doen met de Natuur Dietisten Nederland (NDN) en wilt u genoemd worden op onze adressenlijst? Neemt u dan  contact met ons op. De NDN is een kenniscentrum (geen beroepsvereniging) waarbij elke therapeut met een specialisatie in natuurvoeding, orthomoleculaire geneeskunde, PNI of natuurgeneeskunde of Chinese en/of Ayurvedische geneeskunde/voedingsleer, zich vrij kan aansluiten.

De NDN is opgericht als middel om natuurlijke orthomoleculaire voedingsinformatie op een brede manier onder de aandacht te brengen. U blijft daarnaast lid van uw eigen beroepsvereniging(en) en netwerk.

 

Als u aan de voorwaarden voldoet (vraag de voorwaarden bij de redactie op) en zich bij ons aansluit (een jaarlijks abonnement om genoemd te worden op de adressenlijst), worden uw gegevens opgenomen in de natuurdietisten adressenlijst.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen