skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1000 artikelen over gezondheid!

Zowel diëtisten als voedingstherapeuten met de juiste opleidingen, maar ook artsen kunnen zich aansluiten bij de NDN. Lees hieronder de verschillende voorwaarden.

Meedoen als diëtist of arts?

Bent u diëtist(e)of arts en geïnteresseerd om mee te doen met de NDN en genoemd te worden op de adressenlijst? Neemt u dan  contact met ons op. De NDN is een kenniscentrum (geen beroepsvereniging) waarbij iedere diëtist of arts met een specialisatie in natuurvoeding, orthomoleculaire geneeskunde, PNI of natuurgeneeskunde zich vrij kan aansluiten. De NDN is opgericht als middel om natuurlijke orthomoleculaire voedingsinformatie op een brede manier onder de aandacht te brengen. U blijft daarnaast lid van uw eigen beroepsvereniging(en) en netwerk.

Als u aan de voorwaarden voldoet (vraag de voorwaarden bij de redactie op) en zich bij ons aansluit (een jaarlijks abonnement om genoemd te worden op de adressenlijst), worden uw gegevens opgenomen in de natuurdietisten adressenlijst.

Meedoen als natuurvoedingstherapeut?

Bent u voedingstherapeut en geïnteresseerd om mee te doen met de NDN en genoemd te worden op de therapeutenadressenlijst? Neemt u dan even contact met ons op. De NDN is een kenniscentrum (geen beroepsvereniging) waarbij iedere therapeut met een specialisatie in natuurvoeding, Ayurvedische voedig, Chinese voeding of orthomoleculaire geneeskunde zich vrij kan aansluiten.

De NDN is opgericht als middel om voedingsinformatie op een brede manier onder de aandacht te brengen. U blijft lid van uw eigen beroepsvereniging(en) en netwerk. Als u aan de voorwaarden voldoet (u kunt de criteria bij ons opvragen) en zich bij ons aansluit (een jaarlijks abonnement om genoemd te worden op de adressenlijst) worden uw gegevens opgenomen in de therapeuten adressenlijst.