Ga naar hoofdinhoud
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

Zowel diëtisten als voedingstherapeuten met de juiste opleidingen, maar ook (tand)artsen kunnen zich aansluiten bij de Natuur Diëtisten Nederland. Lees hieronder de verschillende voorwaarden.

Meedoen als diëtist, arts of therapeut?

Bent u geïnteresseerd om mee te doen met de Natuur Diëtisten Nederland (NDN) en wilt u genoemd worden op onze adressenlijst in Nederland of België? Neemt u dan  contact met ons op. De NDN is een kenniscentrum (geen beroepsvereniging) waarbij elke therapeut met een specialisatie in natuurvoeding, orthomoleculaire geneeskunde, PNI of natuurgeneeskunde of Chinese en/of Ayurvedische geneeskunde/voedingsleer, zich vrij kan aansluiten.

Abonnement bij Natuurdiëtisten.nlDe NDN is opgericht als middel om natuurlijke orthomoleculaire voedingsinformatie op een brede manier onder de aandacht te brengen. U blijft daarnaast lid van uw eigen beroepsvereniging(en) en netwerk.

 

Abonnement bij Natuurdiëtisten.nl

Als u aan de voorwaarden voldoet (vraag de voorwaarden bij de redactie op) en zich bij ons aansluit (een jaarlijks abonnement om genoemd te worden op de adressenlijst), worden uw gegevens opgenomen in de natuurdietisten adressenlijst.