skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1000 artikelen over gezondheid!

Natuur Diëtisten Nederland (NDN): kenniscentrum voor natuurlijke voeding

Natuur Diëtisten Nederland (NDN) bestaat uit professionele Natuurdiëtisten, Natuurartsen en Natuurvoedingskundigen met een zelfstandige praktijk die zich als kenniscentrum voor natuurlijke voeding presenteren op het internet.

Wij hebben een brede(re) kijk op voeding en gezondheid, waarbij de natuur centraal staat. Deze site kunt u zien als een uitwisseling van meningen op het gebied van de nieuwste complementaire voedingsinzichten. U treft geregeld nieuwe voedingsgerelateerde onderwerpen op deze site aan.

Voeding als medicijn (Nutricijn)

Wij zien voeding als een medicijn (een ‘nutricijn’). Door u goed te voeden, versterkt u uw eigen (natuurlijke) zelfgenezend vermogen om gezond(er) te worden en/of te blijven. Wat goed is voor u, is afhankelijk van onder andere uw leefomstandigheden, eetgewoonten, stofwisselingstype (constitutie), conditie, klachten, medicijngebruik en emotionele, geestelijke en spirituele gesteldheid.

Kortom: u goed voeden is eten naar uw eigen natuur. Wij vinden het niet alleen belangrijk wat u op eet, maar ook wat u ervan opneemt en hoe u het in uw lichaam verwerkt. Bij al deze voedingsprocessen kunnen wij u adviseren hoe u uw gezondheid optimaal kunt ondersteunen.

Lees nog veel meer artikelen op onze nieuwspagina gerangschikt onder de diverse categorieën.