skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

Zelftesten: test uw gezondheid aan huis

Test uw gezondheid aan huis en doe zelf bepalingen van ontlasting-, hormoonspeeksel-, urine- en bloedtesten. Om een indruk te krijgen van uw gezondheid kunt u gebruik maken van diverse Medivere Zelftesten van het Duitse laboratorium Ganzimmun. Dagelijks worden door Ganzimmunlaboratorium meer dan 40.000 analyses uitgevoerd die vanuit heel Europa zijn aangevraagd. Deze testen kunt u zelf thuis doen en dan per post naar het laboratorium opsturen. De uitslag ontvangt u gemiddeld na 2 weken.

Zelftesten

Lees meer over de Medivere Zelftesten in de diverse nieuwsartikelen  op onze nieuwspagina , gerangschikt onder de categorie ‘Zelftesten & Onderzoeken’. Met nog meer kennis en achtergrondinformatie over de Medivere Zelftesten wordt het makkelijker een keuze te maken welke test u precies nodig heeft.

Lees meer op overzicht Medivere zelftesten; hoe te kiezen?

Medivere-Consulenten

Wilt weten hoe u de uitslag moet interpreteren en hoe u de uitslag kunt gebruiken om een behandelplan op te stellen? Bij de Adressenlijst kunt u de Categorie Medivere-Consulent selecteren. Klik vervolgens op zoeken en dan kunt u kiezen bij welke Medivere-Consulent u terecht wilt.

Hoe gaat het zelf testen in zijn werk?

  • U kunt alle genoemde testen op onze site van Medivere zelf bestellen.
  • In verband met de houdbaarheid en kwaliteit van de ontlastingsmonsters verzoeken wij u deze uitsluitend op maandag of dinsdag in te sturen.
  • Monsters stuurt u in via een speciale bijgevoegde envelop. Een gebruiksaanwijzing is bij de test ingesloten.
  • U ontvangt de uitslag van uw test meestal 14 dagen later. De ontvangstvoorkeur kan aangegeven worden op het begeleidingsformulier van de test.Via de post of online via www.medivere.nl opvraagbaar via serie- en codenummer (gerekend vanaf het moment van insturen van de monsters).
  • Alle testsets zijn met zorg samengesteld en worden verzegeld uitgeleverd.
  • Mocht uw testpakket niet compleet zijn, dan zal Medivere Nederland u zo snel mogelijk de ontbrekende onderdelen sturen. Laat hen weten wat u mist via 088-0075777 of per mail op info@medivere.nl. Graag ontvangen zij hierbij ook uw serie- en het codenummer. Die nummers vindt u op de verpakking van uw toegezonden testset.

Medivere is een onderdeel van Ganzimmun

ZelftestenMet meer dan 200 medewerkers, artsen, wetenschappers en medische assistenten, heeft dit laboratorium Ganzimmun een vooraanstaande positie in de wereld van de complementaire diagnostiek. Medivere zelftesten worden hier verwerkt.

ZelftestenDagelijks worden door Ganzimmun meer dan 40.000 analyses uitgevoerd die vanuit heel Europa worden aangevraagd. 

 

 

 

 

In Nederland zijn diverse Medivere zelftesten, compleet met Nederlandse beschrijvingen leverbaar:

ZelftestenKort gratis Medivere spreekuur

U kunt als lezer van onze site deze testen zelf bestellen via aangegeven links. De uitslagen kunnen besproken (inclusief behandelplan) worden door een consult aan te vragen bij een (natuur)arts of (natuur)diëtist of therapeut genoemd op onze adressenlijst. Selecteer daar de Categorie Medivere-Consulent. Klik daarna op zoeken. Vervolgens ziet u welke therapeut u hierbij kan helpen.

U kunt ook kort gratis overleggen (ook als u twijfelt welke test u het beste kunt laten doen) met klinisch werkend natuurdiëtist Marijke de Waal Malefijt of Geiske de Ruig op het Mediverespreekuur.

Laboratorium onderzoeken per orgaan systeem