skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1000 artikelen over gezondheid!

Zelftesten: test uw gezondheid aan huis

Doe nu zelf bepalingen van ontlasting-, hormoonspeeksel-, urine-, bloedtesten. Test je gezondheid aan huis. Om een indruk te krijgen van uw gezondheid kunt u gebruik maken van diverse Medivere doe-het zelf-thuistesten van Ganzimmun.  Deze testen kunt u zelf thuis doen en dan per post naar het laboratorium opsturen. De uitslag ontvangt u gemiddeld na 2 weken.

Lees meer over de Mediveretesten in de diverse nieuwsartikelen  op onze nieuwspagina , gerangschikt onder de categorie ‘Zelftesten & Onderzoeken’. Met nog meer kennis en achtergrondinformatie over de Mediveretesten wordt het makkelijker een keuze te maken welke test u precies nodig heeft.

Hoe gaat het zelf testen in zijn werk?

  • U kunt de hieronder genoemde testen van Medivere bestellen op deze site.
  • In verband met de houdbaarheid en kwaliteit van de ontlastingmonsters verzoeken wij u deze uitsluitend op maandag of dinsdag in te sturen.
  • Monsters stuurt u in via een speciale bijgevoegde envelop. Een gebruiksaanwijzing is bij de test ingesloten.
  • U ontvangt de uitslag van uw test meestal 14 dagen later. De ontvangstvoorkeur kan aangegeven worden op het begeleidingsformulier van de test.Via de post of online via www.medivere.nl opvraagbaar via serie- en codenummer (gerekend vanaf het moment van insturen van de monsters).
  • Alle testsets zijn met zorg samengesteld en worden verzegeld uitgeleverd.
  • Mocht uw testpakket niet compleet zijn, dan zal Medivere Nederland u zo snel mogelijk de ontbrekende onderdelen sturen. Laat hen weten wat u mist via 088-0075777 of per mail op info@medivere.nl. Graag ontvangen zij hierbij ook uw serie- en het codenummer. Die nummers vindt u op de verpakking van uw toegezonden testset.

Medivere zelf testen is een onderdeel van Ganzimmun

Met meer dan 200 medewerkers, artsen, wetenschappers en medische assistenten, heeft dit laboratorium Ganzimmun een vooraanstaande positie in de wereld van de complementaire diagnostiek.

Dagelijks worden door Ganzimmun meer dan 40.000 analyses uitgevoerd die vanuit heel Europa worden aangevraagd. 

 

 

 

 

In Nederland zijn diverse Medivere zelftesten, compleet met Nederlandse beschrijvingen leverbaar:

marijke

Gratis Medivere spreekuur

U kunt als lezer van onze site deze testen zelf bestellen via aangegeven links. De uitslagen kunnen besproken worden met een (natuur)arts of (natuur)diëtist of therapeut genoemd op onze adressenlijst.

U kunt ook kort gratis overleggen (ook als u twijfelt welke test u het beste kunt laten doen) met klinisch werkend natuurdietist Marijke de Waal Malefijt of Geiske de Ruig op het Mediverespreekuur.

Laboratorium onderzoeken per orgaan systeem