skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1500 artikelen over gezondheid!

Zelftesten: test uw gezondheid aan huis

Test uw gezondheid aan huis en doe zelf bepalingen van ontlasting-, hormoonspeeksel-, urine- en bloedtesten. Om een indruk te krijgen van uw gezondheid kunt u gebruik maken van diverse Medivere Zelftesten van Ganzimmun Dagelijks worden door Ganzimmunlaboratorium meer dan 40.000 analyses uitgevoerd die vanuit heel Europa zijn aangevraagd. Deze testen kunt u zelf thuis doen en dan per post naar het laboratorium opsturen. De uitslag ontvangt u gemiddeld na 2 weken.

Lees meer over de Medivere Zelftesten in de diverse nieuwsartikelen  op onze nieuwspagina , gerangschikt onder de categorie ‘Zelftesten & Onderzoeken’. Met nog meer kennis en achtergrondinformatie over de Medivere Zelftesten wordt het makkelijker een keuze te maken welke test u precies nodig heeft.

Medivere-Consulenten

Wilt weten welke Medivere-test het best voor u geschikt is? Hoe u de uitslag moet interpreteren? Hoe u de uitslag kunt gebruiken om een behandelplan op te stellen? Bij de Adressenlijst kunt u de Categorie Medivere-Consulent selecteren. Klik vervolgens op zoeken en dan kunt u kiezen bij welke Medivere-Consulent u terecht wilt.

Hoe gaat het zelf testen in zijn werk?

  • U kunt de hieronder genoemde testen van Medivere bestellen op deze site.
  • In verband met de houdbaarheid en kwaliteit van de ontlastingsmonsters verzoeken wij u deze uitsluitend op maandag of dinsdag in te sturen.
  • Monsters stuurt u in via een speciale bijgevoegde envelop. Een gebruiksaanwijzing is bij de test ingesloten.
  • U ontvangt de uitslag van uw test meestal 14 dagen later. De ontvangstvoorkeur kan aangegeven worden op het begeleidingsformulier van de test.Via de post of online via www.medivere.nl opvraagbaar via serie- en codenummer (gerekend vanaf het moment van insturen van de monsters).
  • Alle testsets zijn met zorg samengesteld en worden verzegeld uitgeleverd.
  • Mocht uw testpakket niet compleet zijn, dan zal Medivere Nederland u zo snel mogelijk de ontbrekende onderdelen sturen. Laat hen weten wat u mist via 088-0075777 of per mail op info@medivere.nl. Graag ontvangen zij hierbij ook uw serie- en het codenummer. Die nummers vindt u op de verpakking van uw toegezonden testset.

Medivere zelf testen is een onderdeel van Ganzimmun

Met meer dan 200 medewerkers, artsen, wetenschappers en medische assistenten, heeft dit laboratorium Ganzimmun een vooraanstaande positie in de wereld van de complementaire diagnostiek.

Dagelijks worden door Ganzimmun meer dan 40.000 analyses uitgevoerd die vanuit heel Europa worden aangevraagd. 

 

 

 

 

In Nederland zijn diverse Medivere zelftesten, compleet met Nederlandse beschrijvingen leverbaar:

marijke

Gratis Medivere spreekuur

U kunt als lezer van onze site deze testen zelf bestellen via aangegeven links. De uitslagen kunnen besproken worden met een (natuur)arts of (natuur)diëtist of therapeut genoemd op onze adressenlijst. Selecteer daar de Categorie Medivere-Consulent. Klik daarna op zoeken. Vervolgens ziet u welke NDN-theraeput u hierbij kan helpen.

U kunt ook kort gratis overleggen (ook als u twijfelt welke test u het beste kunt laten doen) met klinisch werkend natuurdiëtist Marijke de Waal Malefijt of Geiske de Ruig op het Mediverespreekuur.

Laboratorium onderzoeken per orgaan systeem

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen