skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

Deze website, onze nieuwsbrieven en andere uitingen zijn niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose. De lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts en/of dietist te raadplegen voor specifieke informatie over zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie.

De samenstelling van deze website en onze nieuwsbrieven zijn met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Voor informatie die desondanks onvolledig of onjuist is opgenomen, aanvaarden de auteurs, medewerkers, redactie, uitgever en betrokken ontwerpbureaus geen enkele aansprakelijkheid. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden zij zich uiteraard aanbevolen.

Natuur Dietisten Nederland, de auteurs, medewerkers, redactie, uitgever en betrokken ontwerpbureaus aanvaarden daarnaast ook geen enkele aansprakelijkheid voor informatie op externe websites waarnaar wordt verwezen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen