skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

De NDN laat u kennismaken met de hoofdstromen op het gebied van de complementaire voedingsleer. Daarvan zijn de Chinese en Ayurvedische voedingsleer de oudste onder deze stromingen, weliswaar in een modern jasje. De orthomoleculaire voedingsleer en PNI vallen onder de nieuwste stromingen.

Een breed pallet dus van verschillende manieren waarop u naar voeding kunt kijken en voeding kunt inzetten bij de vraag: hoe krijg en houd ik mezelf gezond? De NDN vindt dat in het huidige geneeskundige denkmodel de voeding als genezende middel nog te weinig wordt ingezet.

Per jaar verschijnen er bijna zevenduizend artikelen over vitaminen en mineralen in de reguliere medische literatuur en meer dan dertigduizend artikelen over de invloed van voeding. Huisartsen en specialisten lezen hier meestal nog geen vijf procent van.

Brede visies op gezondheidLees nog veel meer artikelen op onze nieuwspagina gerangschikt onder de diverse categorieën.

Overzicht
Naam artikel
Brede visies op gezondheid
Beschrijving
De NDN laat u kennismaken met de hoofdstromen op het gebied van de complementaire voedingsleer. Daarvan zijn de Chinese en Ayurvedische voedingsleer de oudste onder deze stromingen, weliswaar in een modern jasje.
Auteur
Naam uitgever
Natuurdiëtisten.nl
Logo uitgever

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen