Een energie-oppepper voor als je weinig tijd hebt. Een snelle maaltijdsoep met Chinese kool, kip en afweerondersteunende shiitaké- paddestoelen.

Dadelbonbons
Wil je jezelf eens verwennen met iets lekkers? Maak dan deze bonbons van gepureerde dadels, kokos en rauwe cacao. Een heerlijke traktatie zonder suiker en vol met energieversterkende ingrediënten. Klaar met het maken? Zet dan een kopje kruidenthee of granenkoffie en neem er een dadelbonbon bij. Geniet er van! Deze bonbons zijn in de koelkast nog 3-4 dagen houdbaar.
| Ingrediënten voor 12 stuks:
- 250 gram ongesuikerde biologische dadels zonder pit
- 50 gram extra vierge kokosolie
- 30 gram geraspte kokos en nog extra kokosrasp voor het rollen
- 1 ½ eetlepel biologisch rauw cacaopoeder
Pureer de dadels met de olie, 30 gram geraspte kokos en de cacao in een keukenmachine tot een stevige massa.
Vorm er 12 balletjes van. Voeg zo nodig nog extra kokosrasp toe wanneer de dadelpuree te slap is.
Rol daarna de balletjes door geraspte kokos.
Bewaar de bonbons in de koelkast.
Overzicht

Recept naam
Dadelbonbons
Gepubliceerd op