skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1500 artikelen over gezondheid!
Dadelbonbons

Dadelbonbons

Wil je jezelf eens verwennen met iets lekkers? Maak dan deze bonbons van gepureerde dadels, kokos en rauwe cacao. Een heerlijke traktatie zonder suiker en vol met energieversterkende ingrediënten. Klaar met het maken? Zet dan een kopje kruidenthee of granenkoffie en neem er een dadelbonbon bij. Geniet er van! Deze bonbons zijn in de koelkast nog 3-4 dagen houdbaar.

| Ingrediënten voor 12 stuks:

  • 250 gram ongesuikerde biologische dadels zonder pit
  • 50 gram extra vierge kokosolie
  • 30 gram geraspte kokos en nog extra kokosrasp voor het rollen
  • 1 ½ eetlepel biologisch rauw cacaopoeder

Pureer de dadels met de olie, 30 gram geraspte kokos en de cacao in een keukenmachine tot een stevige massa.
Vorm er 12 balletjes van. Voeg zo nodig nog extra kokosrasp toe wanneer de dadelpuree te slap is.
Rol daarna de balletjes door geraspte kokos.
Bewaar de bonbons in de koelkast.

Overzicht
recipe image
Recept naam
Dadelbonbons
Gepubliceerd op

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen