skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1500 artikelen over gezondheid!
Bloemkoolsoep

Bloemkoolsoep

Deze bloemkoolsoep is een goede ondersteuner van de leverenergie en lekker snel klaar.

| Ingrediënten voor 4 personen:

  • 400 gram bloemkool
  • 250 gram aardappel
  • 3 tenen knoflook
  • 1 liter groentebouillon (zelfgemaakt of van bouillonpoeder uit de natuurwinkel)
  • zwarte peper en nootmuskaat
  • peterselie

Maak de bloemkool schoon en snijd deze in stukken. Schil de aardappels en snijd deze in stukken. Breng de bouillon met de bloemkool en aardappel aan de kook. Voeg de gepelde knoflooktenen aan de bouillon toe. Doe het deksel op de pan en laat de soep 15-20 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg naar smaak peper, nootmuskaat en fijngeknipte peterselie toe.

Overzicht
recipe image
Recept naam
Bloemkoolsoep
Gepubliceerd op

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen