skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1000 artikelen over gezondheid!

Nutri-Super: boodschappen aan huis

Gebruik bij uw bestelling de NDN kortingscode: AY8K4Z

 • Volle granen (ook glutenvrij), meelsoorten (biologisch), voor verpakt glutenvrij brood, crackers (ook van spelt en glutenvrij (zoals Le Pain des Fleurs)
 • Peulvruchten (ook in glas)
 • Koudgeperste olie zoals hennepzaad-, lijnzaad-, kokos- en olijfolie, Omega&More Perfect Balance olie
 • Notenpasta, zadenpasta, vegetarisch broodbeleg in pot, honing (Manuka honing), Royal Jelly
 • Ongezwavelde, gedroogde zuidvruchten, zoals abrikozen, cranberry’s, dadels, pruimen, rozijnen, vijgen
 • Proteïne poeders, zoals weipoeder, rijsteiwitpoeder, sojaproteïnepoeder, erwten eiwitpoeder
 • Superfoods, greens, zaden zoals chia-, hennep- en lijnzaad
 • Paddenstoelen (verpakte shiitake)
 • Kruiden & Specerijen, zoutsoorten (zoals Himalaya-, Keltisch- en kruidenzout)
 • Dranken: groentesappen (fles), ongezoete vruchten(/dik)sappen (cranberrysap, noni, mangosteensap), granenkoffie (ook glutenvrij), suikervrij bronwater met smaakjes, cocosdrank, graandranken, notendranken, (medicinale) kruidenthee, Japanse sencha groene thee, glutenvrij bier, biologische wijnen, Weleda elixers

En nog veel meer!

Van Haver tot Gort

Van haver tot gort richt zich op het toegankelijk maken van een gezonde levensstijl, dat wil zeggen dat ze niet alleen een groot assortiment biologische producten tegen een aantrekkelijke prijzen hanteren, maar vooral zoveel mogelijk mensen in Nederland de kans bieden om biologisch te kopen en mee te werken aan het verspreiden van producten middels hun eigen afhaalpunt (het Haverpunt).

Alle biologische boerderijen

Op zoek naar puur biologisch eten, een biologisch dynamische boerderijwinkel, of andere biologische producten? LekkersDichtbij weet precies waar je terecht kunt voor het beste biologische vlees en ander biologisch voedsel zoals biologisch brood of biologisch fruit.

Odin

Elke week een Odin tas met verse biologische groenten en fruit?
De producten in het Odin groenten- en fruitabonnement zijn:

 • altijd vers
 • 100% biologisch of biodynamisch geteeld
 • zoveel mogelijk van het seizoen
 • geteeld door boeren die we kennen
 • deels bekende producten (zoals bloemkool). Deels verrassend (zoals aardpeer)
 • nooit ingevlogen maar per boot of vrachtwagen aangevoerd
 • altijd ondersteund met informatie en passende recepten

Ekoplaza

Ekoplaza staat voor biologisch. We zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. We geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. Deze producten vind je in onze winkels, zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voedsel zoals het bedoeld is.

We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologische gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Zodat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te leveren. Ekoplaza, voor jouw biologische leefstijl. Je kunt bij ons ook online boodschappen doen.

Gunshies gezonde voeding voor de hond & de kat

Gunshies is een bedrijf dat rauw vers vlees dierenvoeding verkoopt, omdat zij hier zelf hele goede ervaringen mee hebben. Zij hebben de volgende merken:

Wijnbessen snoepen vind ik ook lekker.

 1. AHV-Breda,
 2. Alaska,
 3. BARFmenu,
 4. Bibi Hond,
 5. Bibi Kat,
 6. Carnivoer Hond,
 7. Darf Eko/Biologisch Vlees,
 8. HaaksBarf Dogfood,
 9. HaaksBarf Catfood,
 10. KIVO,
 11. Kiezebrink,
 12. Lotgering,
 13. Runner Houdbaar,
 14. Shaweca Petfood mixture,
 15. Tammenga,
 16. Diverse Barf producten en diversen gezonde snacks voor de kat en de hond.

Kwaliteitenspel

Ons bedrijf bestaat sinds 1991. De leiding is in handen van Peter Gerrickens en zijn vrouw Marijke Verstege. Daarnaast werken wij samen met enkele free-lance trainers, die regelmatig opdrachten voor ons uitvoeren.

Leidraad bij onze activiteiten: ‘Mensen helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van wie ze in wezen zijn’. Dit uitgangspunt sluit goed aan bij de Jungiaanse psychologie, waar wij ons wat betreft de manier van kijken naar mensen het meest bij thuis voelen. Onze visie is verder uitgewerkt in het boek ‘Kwaliteiten – een verfrissende kijk op eigen-aardigheden’.

Wij leveren ondersteunende materialen voor training, coaching, onderwijs en management, en wij verzorgen trainingen.
Onze materialen omvatten een serie educatieve kaartspellen met bijbehorende handleidingen en boeken. Een deel van deze spellen zijn in meerdere talen verkrijgbaar.

Wij verzorgen trainingen voor diegenen die onze spellen in hun werk willen gebruiken, bijvoorbeeld trainers, coaches, docenten, adviseurs, leidinggevenden of hulpverleners. Deze trainingen bieden wij zowel aan via open inschrijving als in-company. Daarnaast geven wij trainingen aan teams op het gebied van samenwerken en verzorgen wij workshops tijdens studiedagen of congressen. U kunt hier contact met ons opnemen.