skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1500 artikelen over gezondheid!

olijfolie

 

 

Wilt u ook adverteren op een van deze pagina’s?
Neem dan contact met ons op via info@natuurdietisten.nl.

Nutri-Super: boodschappen aan huis

Gebruik bij uw bestelling de NDN kortingscode: AY8K4Z

 • Volle granen (ook glutenvrij), meelsoorten (biologisch), voor verpakt glutenvrij brood, crackers (ook van spelt en glutenvrij (zoals Le Pain des Fleurs)
 • Peulvruchten (ook in glas)
 • Koudgeperste olie zoals hennepzaad-, lijnzaad-, kokos- en olijfolie, Omega&More Perfect Balance olie
 • Notenpasta, zadenpasta, vegetarisch broodbeleg in pot, honing (Manuka honing), Royal Jelly
 • Ongezwavelde, gedroogde zuidvruchten, zoals abrikozen, cranberry’s, dadels, pruimen, rozijnen, vijgen
 • Proteïne poeders, zoals weipoeder, rijsteiwitpoeder, sojaproteïnepoeder, erwten eiwitpoeder en andere supplementen
 • Superfoods, greens, zaden zoals chia-, hennep- en lijnzaad
 • Paddenstoelen (verpakte shiitake)
 • Kruiden & Specerijen, zoutsoorten (zoals Himalaya-, Keltisch- en kruidenzout)
 • Dranken: groentesappen (fles), ongezoete vruchten(/dik)sappen (cranberrysap, noni, mangosteensap), granenkoffie (ook glutenvrij), suikervrij bronwater met smaakjes, cocosdrank, graandranken, notendranken, (medicinale) kruidenthee, Japanse sencha groene thee, glutenvrij bier, biologische wijnen, Weleda elixers

En nog veel meer!

Natuurgroothandel

Wij zijn er voor particuliere consumenten en zakelijke klanten. Wij noemen het groothandel, omdat je extra voordeel ontvangt bij het bestellen in collo’s: de omverpakking van een product. De collo-inhoud/ omverpakking staat altijd bij het product vermeld. Bij het bestellen en kopen van de omverpakking ontvang je altijd meer dan 10% korting. Deze prijs staat eronder vermeld.

Waar staan wij voor?
– géén e-nummers
– géén toegevoegde suikers
– géén junkvoeding
– géén geraffineerde suikers
– géén producten van witgemalen meel (gemaakte brood- en banketbakkerswaren)
– géén kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
– géén conserveermiddelen van chemische aard

Gebruik de kortingscodeNatuurdietisten‘ om te bestellen op www.natuurgroothandel.com

Van Haver tot Gort

Van haver tot gort richt zich op het toegankelijk maken van een gezonde levensstijl, dat wil zeggen dat ze niet alleen een groot assortiment biologische producten tegen een aantrekkelijke prijzen hanteren, maar vooral zoveel mogelijk mensen in Nederland de kans bieden om biologisch te kopen en mee te werken aan het verspreiden van producten middels hun eigen afhaalpunt (het Haverpunt).

Alle biologische boerderijen

Op zoek naar puur biologisch eten, een biologisch dynamische boerderijwinkel, of andere biologische producten? LekkersDichtbij weet precies waar je terecht kunt voor het beste biologische vlees en ander biologisch voedsel zoals biologisch brood of biologisch fruit.

Odin

Elke week een Odin tas met verse biologische groenten en fruit?
De producten in het Odin groenten- en fruitabonnement zijn:

 • altijd vers
 • 100% biologisch of biodynamisch geteeld
 • zoveel mogelijk van het seizoen
 • geteeld door boeren die we kennen
 • deels bekende producten (zoals bloemkool). Deels verrassend (zoals aardpeer)
 • nooit ingevlogen maar per boot of vrachtwagen aangevoerd
 • altijd ondersteund met informatie en passende recepten

Ekoplaza

Ekoplaza staat voor biologisch. We zijn een biologische supermarktketen en willen jou ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. We geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. Deze producten vind je in onze winkels, zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voedsel zoals het bedoeld is.

We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologische gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Zodat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te leveren. Ekoplaza, voor jouw biologische leefstijl. Je kunt bij ons ook online boodschappen doen.

Gunshies gezonde voeding voor de hond & de kat

Gunshies is een bedrijf dat rauw vers vlees dierenvoeding verkoopt, omdat zij hier zelf hele goede ervaringen mee hebben. Zij hebben de volgende merken:

Wijnbessen snoepen vind ik ook lekker.

 1. AHV-Breda,
 2. Alaska,
 3. BARFmenu,
 4. Bibi Hond,
 5. Bibi Kat,
 6. Carnivoer Hond,
 7. Darf Eko/Biologisch Vlees,
 8. HaaksBarf Dogfood,
 9. HaaksBarf Catfood,
 10. KIVO,
 11. Kiezebrink,
 12. Lotgering,
 13. Runner Houdbaar,
 14. Shaweca Petfood mixture,
 15. Tammenga,
 16. Diverse Barf producten en diversen gezonde snacks voor de kat en de hond.

LED-Lichttherapie: effectief bij veel aandoeningen

LED-Lichttherapie straalt rood en bijna infrarood licht uit waarop het lichaam biologisch positief reageert. U kunt fotobiomodulatie (zonlichtlichttherapie) het best vergelijken met de fotosynthese van planten, zonder het zonlicht kunnen planten niet groeien en herstellen.Bij de mens is het ook zo, zonlicht zorgt voor aanmaak van belangrijke stoffen.Lichttherapie met
LED-licht wordt het meest ingezet voor weefselherstel, vermindering van pijn en bestrijden van ontstekingsreacties.

Xpoboost B.V.: bezoek uitsluitend op afspraak
Dennendijk 35
Postcode 5453 RW
Langenboom
M: info@xpoboost.nl
T: 0031(0) 486436873
Light up your life!

Splendid Water Systems


Splendid Water Systems maakt alleen gebruik van gecertificeerde waterzuiveringssystemen die werken op basis van omgekeerde osmose en actieve koolfilters. De Kinetico® K5 kan geïnstalleerd worden in het keukenkastje. Bij dit systeem zit een aparte tapkraan inbegrepen.
De Kinetico® K5:
Staat garant voor heerlijk, helder en schoon water.
De K5 heeft tevens het laagste waterverbruik met 1 deel gezuiverd water op 3 delen spoelwater. Veel omgekeerde osmose-systemen hebben een aanzienlijk hoger waterverbruik variërend van 1:5 tot 1:12.

De K5 levert maximaal 5 liter gezuiverd drinkwater per uur en de tank bevat maximaal 10 liter.
Het niveau van zuivering is bovengemiddeld (+ 15% ten opzichte van andere systemen). Opgeloste stoffen die in het leidingwater kunnen voorkomen zoals lood, bacteriën, virussen, arsenicum, chloor, hormonen en pseudo-hormonen (weekmakers in plastic flessen) worden vrijwel volledig verwijderd. Na de reductie van opgeloste stoffen blijft een restant over dat veelal uit wat kalk, magnesium en andere mineralen bestaat. Het systeem verwijdert tevens de mogelijke nare geur en smaak van het kraanwater.

De K5 produceert ook een grotere hoeveelheid gezuiverd water dan de meeste waterzuiveringssystemen.
Dit systeem geeft ook een automatische afslag van het gehele systeem na levering van ca. 2000 liter gezuiverd water. De voor- en nafilters dienen dan vervangen te worden. Zodra de tank water geleverd heeft, wordt het waterzuiveringsproces onmiddellijk hervat.
Extra: met bepaalde filters kunt u desgewenst extra mineralen aan uw water toevoegen.

U heeft al een K5 systeem voor € 999,- inclusief btw, tapkraan en installatiemateriaal. De K5 heeft een verwachte levensduur van minimaal 20 jaar bij normaal gebruik.
Splendid Water Systems geeft een fabrieksgarantie van 10 jaar op het systeem en haar werking en 4 jaar garantie op het membraan.
Een periodiek onderhoud (elke 14 maanden) van de K5 bedraagt € 144,- inclusief btw.

Het periodiek onderhoud houdt in:
-Vervanging van voor- en na-filters
-Desinfectie van het systeem en tank met waterstofperoxide
-Voorrijkosten en arbeidsloon
-Meting van de prestaties
-Gratis voorrijden bij storing

De K5 kunt u onder uw gootsteen of op iedere andere geschikte locatie van uw woning plaatsen en doseert het water van hoge kwaliteit via een speciale loodvrije kraan.

Splendid Water Systems
Fabrieksweg 5
1271 AK HUIZEN
Tel: 035 – 622 9494
Mail: info@splendidwatersystems.com
Website; www.splendidwatersystems.com

Kwaliteitenspel

Ons bedrijf bestaat sinds 1991. De leiding is in handen van Peter Gerrickens en zijn vrouw Marijke Verstege. Daarnaast werken wij samen met enkele free-lance trainers, die regelmatig opdrachten voor ons uitvoeren.

Leidraad bij onze activiteiten: ‘Mensen helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van wie ze in wezen zijn’. Dit uitgangspunt sluit goed aan bij de Jungiaanse psychologie, waar wij ons wat betreft de manier van kijken naar mensen het meest bij thuis voelen. Onze visie is verder uitgewerkt in het boek ‘Kwaliteiten – een verfrissende kijk op eigen-aardigheden’.

Wij leveren ondersteunende materialen voor training, coaching, onderwijs en management, en wij verzorgen trainingen.
Onze materialen omvatten een serie educatieve kaartspellen met bijbehorende handleidingen en boeken. Een deel van deze spellen zijn in meerdere talen verkrijgbaar.

Wij verzorgen trainingen voor diegenen die onze spellen in hun werk willen gebruiken, bijvoorbeeld trainers, coaches, docenten, adviseurs, leidinggevenden of hulpverleners. Deze trainingen bieden wij zowel aan via open inschrijving als in-company. Daarnaast geven wij trainingen aan teams op het gebied van samenwerken en verzorgen wij workshops tijdens studiedagen of congressen. U kunt hier contact met ons opnemen.

 

 

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen