skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

 

Boeren, boeren winkels, boeren markten en boeren producten

 

Wilt u ook adverteren op een van deze pagina’s?
Neem dan contact met ons op via info@natuurdietisten.nl.

Rauwpower Bio-kefir, Bio-yoghurt, bio-hangop

Boeren, boeren winkels, boeren markten en boeren producten

Omdat onze kefir van rauwe melk is gemaakt behoud het alle goede eigenschappen van rauwe melk, maar door het fermentatie proces is het veel langer houdbaar en heeft het nog veel meer voordelen.
Op deze pagina vindt u een lijst met onze verkooppunten. We leveren aan alle Biologische groothandels die het dan weer distriberen naar biologische winkels. Mocht uw winkel het niet in het assortiment hebben vraag er dan naar, zij kunnen de RauwPower producten voor u bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze eigen boerderijwinkel Melk & Honing

 

Raw Milk Company
Beuningerstraat 12
7587 LD De Lutte
+31 541 299 872
www.rawmilkcompany.nl

‘Boerderij de Buitenplaats’ heeft loeigoeie zuivel

Biologisch-dynamische zuivel-zorg en kampeer boerderij. Wij verwerken zelf de melk van onze boerderij tot dagverse zuivel. Karnemelk, halfvolle en volle yoghurt, halfvolle en volle melk, crème fraiche, boter, slagroom en hangop. Onze koeien hebben nog hun hoorns en zijn zonder oormerken. Op de foto genieten de ‘dames’ van de gloednieuwe Koeientuin.

Boerderij “De Buitenplaats” Boeren, boeren winkels, boeren markten en boeren producten
Bram en Ilse
Surmerhuizerweg 10
1744JC Eenigenburg
0226395734
onzekoeiengeven@loeigoeiezuivel.nl

Echte Ambachtelijke Boerenkaas Op bestelling Zoutloos

Zoutloze boerenkaas online bestellenWij maken boerenkaas nog op ambachtelijk en traditionele manier. Het zoutgehalte van onze boerenkaas ligt gemiddeld tussen de 1,8 en 2%. Fabriekskaas daarentegen bevat gemiddeld 3,5%. De bekende merken fabriekskazen met 25% minder zout hebben een zoutgehalte van 2,5%.

Op bestelling maken wij ook Boeren Kilootjes Naturel zoutloos. De smaakbeleving in vergelijking met dat van wat er momenteel op de markt beschikbaar is, wordt als zeer positief ervaren. De Boerenkazen bij Boerenkaasonline.nl kunt u snel, veilig en makkelijk bestellen, betalen en op ieder gewenst adres laten bezorgen.

Cholfitty-kaas: “Een lekker, gezond en natuurlijk alternatief”

CholfittyKaasboerderij De Ruurhoeve produceert Cholfitty-kaas.

Cholfitty bevat 30% meer Omega-6 (Linolzuur) en 30% meer Omega-3 (Alfa Linoleenzuur) dan andere volvette 48+ kaas! Hierdoor past Cholfitty uitstekend in een cholesterolverlagend voedingspatroon.

In 2007 werd er door CPG/i.s.m. de Ruurhoeve, een eerste oriënterende studie uitgevoerd met betrekking tot mogelijke cholesterolverlagende eigenschappen van Cholfitty-kaas. In 2012 werd er een vervolgstudie gedaan naar het preventieve effect bij de gezonde mens met normale cholesterolwaarden. Klik hier voor de verkooppunten, de webwinkel en kaasboerderij De Ruurhoeve.

 

Overzicht
Naam artikel
Boeren, boeren winkels, boeren markten en boeren producten
Beschrijving
Omdat onze kefir van rauwe melk is gemaakt behoud het alle goede eigenschappen van rauwe melk, maar door het fermentatie proces is het veel langer houdbaar en heeft het nog veel meer voordelen.
Auteur
Naam uitgever
Natuurdiëtisten.nl
Logo uitgever

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen