skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1000 artikelen over gezondheid!

 

 

Wilt u ook adverteren op een van deze pagina’s?
Neem dan contact met ons op via info@natuurdietisten.nl.

Estafette de biologische eetwinkel

Estafette de biologische eetwinkel is een groeiende keten van biologische winkels. Inmiddels zijn er 18 Estafette-winkels in Nederland, van Alkmaar tot Maastricht en van Zutphen tot Delft. Daarnaast hebben we de Estafette Bezorgdienst, die uw online bestelde biologische boodschappen bij u thuis bezorgt.

Bij Estafette de biologische eetwinkel vindt u een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen, met de prettige zekerheid dat alle producten afkomstig zijn uit de biologische en biologisch-dynamische landbouw: van koffie en thee tot rijst en pasta, van broodbeleg en vruchtensap tot noten en zuidvruchten en van zuivel tot brood. Maar ook voor verse groenten en fruit van het seizoen, ambachtelijke boerenkazen, natuurlijk vlees en mooie wijnen bent u bij ons aan het goede adres.

Een Beebox vol verse producten, direct van de boer, wekelijks bij jou thuisbezorgd

Wij helpen u graag met de lekkerste, beste, gezondste biologische producten en recepten. Dat scheelt u een hoop tijd met boodschappen doen en recepten uitzoeken. Het proces van Beebox is heel eenvoudig: we maken seizoensrecepten, we kopen de producten direct bij de boer in, we vullen de boxen en leveren het wekelijks bij u thuis af.

De Groene Weg slagers

De Groene Weg slagers zijn nog een beetje van de ambachtelijke stempel. Niet voor niets kiezen zij er bewust voor om alleen maar te werken met vlees dat geproduceerd is volgens biologische tradities. Omdat het vlees tot stand gekomen is in een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier. Maar vooral omdat biologisch vlees nog echt authentiek lekker smaakt. Veel van de vleeswaren maken de slagers daarom zelf. Uiteraard zonder chemische toevoegingen.

Groene Weg slagerij Wim Meeusen
Heereweg 5
1871 EB Schoorl
072-5094582
schoorl@degroeneweg.nl

Ekoplaza, de biologische supermarkt

Bewust lekker eten is een betaalbare keuze geworden dankzij EkoPlaza, de biologische supermarkt. Proef de pure smaak van voeding die op een natuurlijke manier is geproduceerd.

Geniet van de wetenschap dat u uw lichaam voedt met de beste producten, zonder daarmee het milieu onnodig te belasten. En, door de transparante samenwerking met boeren en telers, kan EkoPlaza haar prijzen als biologische supermarkt betaalbaar houden.

EkoPlaza Alkmaar
Hofplein 3
1811 LE Alkmaar
Uw gastheren:
Jan Derk de Boer, Evert van Kessel en Arjan Nijdam
T 072 – 5111963
alkmaar@ekoplaza.nl