skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

Wilt u ook adverteren op een van deze pagina’s? Neem dan contact met ons op via info@natuurdietisten.nl.

CarniVoer

(Web-)winkels dierenvoeding en -productenCarniVoer is een groothandel in rauwe bevroren voeding voor honden en katten. De productie van rauwe voeding gebeurt zonder kleur-, geur- en smaakstoffen noch conserveringsmiddelen. Zij gebruiken totaal geen slachtafval of varkensvlees. CarniVoer doet niet mee aan dierproeven noch gebruikt het vlees uit de dierproef sector. De productie van de rauwe voeding laten zij doen onder strenge veiligheidseisen, die zij zelf ook nog controleren. De gedroogde snacks zijn afkomstig uit landen met een goede reputatie op het gebied van de productie. De dieren zijn onder de juiste omstandigheden gehouden. De rauwe voeding wordt geproduceerd volgens HACCP eisen en is goedgekeurd door de NVWA. De samenstelling benadert de anatomische verhouding van de prooidieren.

Gunshies gezonde voeding voor de hond & de kat

(Web-)winkels dierenvoeding en -productenGunshies is een bedrijf dat rauwe vers vlees dierenvoeding verkoopt, omdat zij hier zelf hele goede ervaringen mee hebben. Zij hebben de volgende merken: AHV-Breda, Alaska, BARFmenu, Bibi Hond, Bibi Kat, Carnivoer Hond, Darf Eko/Biologisch Vlees, HaaksBarf Dogfood, HaaksBarf Catfood, KIVO, Kiezebrink, Lotgering, Runner Houdbaar, Shaweca Petfood mixture, Tammenga, Diverse Barf producten en diversen gezonde snacks voor de kat en de hond.

Tinley Academie

Tinley AcademieTinley Academie, de onderwijsspecialist in het gedrag van dieren Tinley academie geeft cursussen, workshops, webinars en (beroeps-)opleidingen in Gedragstherapie voor Honden-, Katten-, Konijnen-, Paarden- en Papegaaiengedrag. Zowel voor particulieren als voor beroepsmatig geïnteresseerden. Daarnaast zijn er Workshops Dierenfotografie (voor iedereen toegankelijk) en diverse Webinars over gedrag van Honden, Katten, Konijnen, Paarden en Papegaaien.

Met een goed bereikbare leslocatie centraal in Nederland en lessen op een werkdag (meestal om de 14 dagen) is Tinley al 15 jaar de onderwijsspecialist in het gedrag van dieren. Tinley staat geregistreerd bij het CRKBO en ook overkoepelende organisaties als SPPD en KGK.

TinLo BV

Tineke Loeve, eigenaar van Tinlo BV, groothandel in diervoeding voor honden en katten, was niet tevreden over het huidige aanbod van verse diervoeding. Onder de naam BARFmenu ontwikkelt en introduceert TinLo BV een complete lijn diepgevroren versvoer.

Hoge kwaliteit
TinLo BV koopt met zorg ingrediënten in, stelt ze samen en verwerkt deze onder streng gecontroleerde omstandigheden. Het vlees is van hoge kwaliteit (zelfs geschikt voor menselijke consumptie) en de producten bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen en/of conserveringsmiddelen. Bovendien is BARFmenu glutenvrij. De productie voldoet aan de HACCP normen en TinLo BV is officieel geregistreerd bij de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA).

Afwisseling
Gezonde complete voeding valt of staat met afwisseling. TinLo BV introduceerde als eerste aanbieder een compleet assortiment (met o.a. rund, kip, lam, eend, vis) in één doos. Makkelijk voor detaillist en consument.

Overzicht
Naam artikel
winkels voor dierenvoeding
Beschrijving
Een overzicht van verschillende (web)winkels voor dierenvoeding en producten
Auteur
Naam uitgever
Natuurdiëtisten.nl
Logo uitgever