skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1000 artikelen over gezondheid!

Handboek voor kanker van Henk Fransen

Prijs: € 19,99
Omvang: 240 pagina’s
ISBN: 9789020211269
Bestel ‘Handboek voor Kanker’ van Henk Fransen op Bol.com

Klik hier voor meer boekbesprekingen en kijk op onze nieuwspagina onder de categorie ‘boekbesprekingen‘.

Hoe je reguliere en alternatieve behandelingen optimaal kunt combineren

Handboek voor Kanker van Henk FransenWie de diagnose kanker krijgt, gaat vaak op zoek naar manieren om zelf zoveel mogelijk controle uit te kunnen oefenen. In die zoektocht beland u op internet al snel in een wirwar aan informatie over mogelijke behandelingen en (alternatieve) geneeswijzen bij kanker. Wat moet u doen? Hoe kunt u beoordelen of iets wel of niet goed voor u is?

Handboek Kanker’ van Henk Fransen is een goed boek over kanker. Het combineert reguliere en alternatieve geneeswijzen, zonder het een of het ander af te wijzen. Dit praktische Handboek Kanker helpt u snel en veilig op weg.

Met behulp van een sterke- en zwakke puntentest bepaalt u per onderdeel waar uw verbeterpunten liggen (bijvoorbeeld op het gebied van voeding, supplementen, geestelijk welzijn) en hoe u hiermee aan de slag kunt.

Fransen deed 25 jaar research naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen bij kanker en vatte mijn belangrijkste bevindingen samen in een aantal (gratis) e-boeken. U kunt een gratis 10 stappenplan downloaden op www.genezendvermogen.nl.

Dit alles in combinatie met de reguliere behandeling in het ziekenhuis waar u voor kiest.

Literatuur en links:

U kunt een gratis 10 stappenplan downloaden op www.genezendvermogen.nl

Bestel ‘Handboek voor Kanker’ van Henk Fransen op Bol.com

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen