skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

Webinar Angst-Verlaging

Webinar ‘Angst-Verlaging’ data het hele jaar 2022 door.

Wat vaak vergeten wordt, is dat angst-verlaging verschillende stappen kent. Het is niet een kwestie van bijvoorbeeld alleen leren ‘rustig adem te halen’ of positief denken. Angst-Verlaging lukt pas bij een combinatie van 4 maatregelen.

Dit webinar wordt voortaan gecombineerd met het webinar Angst-Herkenning. Het voordeel is dat u na één webinar van 3 uur direct de anxiety kan reguleren.

De Webinar Angst-herkenning leerde de kenmerken van ‘anxiety’; een lichamelijke reactie die ontstaat door een gevoel of gedachte. Pas na herkenning daarvan, komt de volgende stap en dat is het verlagen van angst. Dat is het thema van dit webinar: ‘Angst-Verlaging’.

Wat vaak vergeten wordt, is dat angst-verlaging verschillende stappen kent. Het is niet een kwestie van bijvoorbeeld alleen leren ‘rustig adem te halen’. Het draait om een specifieke combinatie van vier hoofdmaatregelen.
Die moeten alle vier gedaan worden. Zo niet, dan lukt angstverlaging niet. Of komt de angst(aanval) weer terug. Of; deze gaat even naar de achtergrond, om later sluipend weer terug te komen.Webinar Angst-Verlaging

Anders gezegd: het lukt simpelweg niet om de angst echt kleiner te krijgen.

Dankzij deze combinatie van angstverlagende maatregelen kun je uitstekend controleren of ze effect hebben. Tegelijkertijd krijg je helder, welke wanneer bijgesteld moeten worden om effect te houden. Kortom: je wordt steeds beter in het verlagen van je angst.

Al meer dan 35 jaar ben ik therapeut en verbind ik de kennis van energie-therapie (zoals chakra’s en aura’s) met reguliere psychologische invloeden. Het vermogen om in korte tijd, je angst (‘anxiety’) te kunnen verlagen is groot. “Het stimuleert mij telkens, als ik merk hoeveel levensvreugde en zelfvertrouwen mensen erbij krijgen, wanneer ze leren hoe ze angst kunnen verlagen.”

hersenen

Webinar Angst-Verlaging

  • hoe verlaag je angst?
  • werken met de anxiety-kenmerken
  • invloed emotionele angst op afweer (copingstrategieën)
  • verwarring tussen oorzaak & gevolg bij ‘anxiety’
  • angstverlaging en het belang van je zintuigen
  • accenten op het hier-en-nu
  • praktische momenten om in korte tijd ‘Weer mens te worden’. Korte oefeningen die je overal kunt toepassen.
  • jezelf aanmoedigen: hoe ziet dat er praktisch uit
  • afweermechanismen die angstverhogend werken. Waar herken je die aan?
  • persoonlijke lijst van angst-verlagende kenmerken

Webinar Angst-VerlagingWebinar info
Het webinar wordt gecombineerd met het webinar Angst-Herkenning. Daarmee Duurt het 3 h in totaal
Kosten: € 60,= incl. btw. en diverse pdf’s. De nieuwste datum van het webinar vind je hier.

 

 

 

IT-techniek: via Zoom
Een half uur tot een kwartier voor aanvang krijg je een link gemaild, zodat je voldoende tijd hebt om te zorgen dat je om de afgesproken tijd de IT-techniek hebt kunnen regelen.

Voor belangstelling mail naar: tessa@gottschalmeditaties.nl of naar info@gottswaal.nl.