skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1000 artikelen over gezondheid!

Kooklessen & Kookworkshops

Fermentatieworkshop bij Peter van Berckel

Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen.
In Japan worden tsukémono-pickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. In mijn boek Tsukémono leer ik je om op een eenvoudige en snelle manier knapperige en gezonde groentegerechten te maken met behulp van de zgn. pickle-pers techniek.

Je kunt kiezen uit meer dan vijftig – veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geef ik in het boek handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.

 

Voor het kopen van goede Pickle persen, keuken gereedschappen en mijn fermentatie workshops, zie mijn site Peter van Berckel.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen