skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

IKMADA – DETOX WANDEL WEEK in Griekenland

Ervaar op het Griekse eiland Tinos tijdens de BodyAndMindDetox week de kracht van goede voeding, fysieke beweging, ademhaling, contact met de natuur en creativiteit. Vanuit stilte en dynamiek je opnieuw met jezelf verbinden en je ΙΚΜΑΔΑ ontwaken. Het Griekse woord Iκμάδα (spreek uit als: iekmáda) betekent: Groeikracht, bezieling, levenskracht, vitaliteit.

BodyAndMindDetox week met Natuurgeneeskundige Monique Berends

Maak kennis met en leer eenvoudige technieken uit de natuurgeneeskunde, yoga, energy medicin & ademtherapie om toe te passen in je dagelijks leven. Leer geneeskrachtige planten herkennen en ermee werken. Versterk en detox je mindset, focus en overtuigingen.

Met ruimte voor samen delen EN tijd voor jezelf om te relaxen en op te laden.
Creatief bezig zijn in de natuur, met materialen uit de natuur, helpt je om je ik-kracht te stimuleren en in het moment te zijn. Zowel letterlijk als figuurlijk iets nieuws te creëren op jouw manier.

Data IKMADA

Advies reisroute: heenreis: directe vlucht Transavia van Amsterdam naar Mykonos, daar de boot naar Tinos (half uurtje). Terugreis: de middagboot van Tinos naar Rafina, bus transfer naar het vliegveld en daar de directe avondvlucht van Transavia. Hulp nodig bij je reisplanning? Bel of stuur een email!
Je kunt er natuurlijk ook een vakantie aan vast knopen op het naastgelegen eiland Mykonos of Andros. Via Santornini reizen of een stedentrip Athene combineren.

De groep gaat bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Op de website is te zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn.
Dagplanning• We beginnen de dag met een kort ochtendritueel
• Daarna ontbijten we samen
• Vervolgens maken we een dagtrip met wandeling van anderhalf en maximaal 6 uur over oude paden naar prachtige plekken. Je krijgt een meeneem lunch.
• Om de dag eten we ‘s avonds samen
• Op deze avonden is er aansluitend een avond programma
• De wandelingen voeren steeds naar een mooie plek, vaak een afgelegen strand. Waar je je tijd zelf kunt besteden hoe je wilt.
• De dagplanning is natuurlijk geen verplichting.

Wandelen

De wandelingen zijn goed te doen, maar aangezien het elke dag is, wel intensief: een goede conditie is daarom handig. Het zijn grotendeels goed begaanbare paden met wat stijgen en dalen en een enkele keer wat klauteren. Het versterken van je fysieke kracht en het in beweging zijn, werkt ook psychisch door: je voelt je grenzen, je lichaam. Je versterkt niet alleen je spieren, maar ook je wezen: de manier waarop je je in de wereld beweegt.

Maaltijden

De maaltijden tijdens de BodyAndMindDetox week zijn zonder gluten, suiker, dierlijke eiwitten, zuivel en zeer laag in zetmeel. Prebiotisch fruit ontbijt, smoothie en salade voor lunch en salade, soep en groenteschotel voor diner. Deze voeding is licht maar zeer rijk aan nutriënten om je lichaam en ziel weer op te laden. Drie avonden kun je zelf kiezen en gezellig uit eten gaan, dan wel zelf of samen iets klaarmaken.

Accommodatie

Iedere deelnemer heeft een eigen 1 kamer appartement met douche en toilet op loopafstand van Tinos Town. De locatie is sfeervol en authentiek: πράσινοόνειρο: De Groene Droom: omringt door cederbomen in een oase van groen op 200 meter van de zee.

Klimaat

Tinosis een eiland van de groep Cycladen en is een onbedorven en rustig eiland. In mei is de gemiddelde temperatuur tussen de 16 en 26 graden.

Prijs

• € 625,- ( exclusief reiskosten)
• Een gedeelte van de kosten kan voor vergoeding in aanmerking komen.

Meer informatie?

Email: monique.berends@gmail.com

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen