skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

Gemmotherapie voor de drie constituties

Masterclass Gemmotherapie & Constitutieleer het hele jaar door in 2020.

Een Masterclass waarbij wordt in gegaan op de diagnostiek. Bijvoorbeeld: (hoe weet je welk systeem ondersteuning nodig heeft? Hoe zet je op basis hiervan een bijpassend behandelprogramma op met gemmo-therapeutische preparaten, voedings-en leefstijladviezen (boek:’t Went zo’n element, Schors uitgeverij) voor de drie Ayurvedische constituties.

Gemmotherapie voor de drie constitutiesEr zal worden besproken hoe het behandelprogramma goed kan worden afgestemd op de constitutie van de patiënt. De foto hiernaast laat duidelijk de drie verschillende Ayurvedische constituties zien. Met een herkenbare lichaamstaal waaraan je ze kunt herkennen. Tijdens deze masterclass komt ook aan de orde de conditie van iemands energiedriehoek: zijn verteringsenergie (spijsvertering), leverenergie (lever) en reserve-energie (bijnier, zenuwstelsel, hormonale stelsel. Lees meer over het concept op www.energieherstelplan.nl.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van inzichten vanuit de Ayurvedische, Traditioneel Chinese en Orthomoleculaire Voedingsleer en jarenlange praktijkervaringen van Marijke de Waal Malefijt.
Er zal bovendien ook tijd worden ingeruimd voor het uitwisselen van praktijkervaringen en het bespreken van casuïstiek.Gemmotherapie voor de drie constituties

Syllabus Gemmotherapie (€ 9.95)

Deze syllabus handelt over de toepassing van gemmotherapie bij het concept, zoals besproken in de boeken ‘Energieherstelplan’ en ‘de uitputting voorbij’. Tevens bevat het een praktische toepassing van gemmotherapie met casuïstiek.

Meer informatie

Gemmotherapie voor de drie constituties

 

Locatie: maximaal 8 personen kunnen deelnemen op praktijklocatie  Gottswaal Tureluur 8 1722 HG Zuid Scharwoude.

Zolang de Coronamaatregelen van kracht zijn worden alle lessen digitaal(ZOOM) gegeven.

Lessen online (Zoom) (maximaal groep van 30 personen).
Dag & Tijd: Vrijdagen 2020: 10:00 – 16:00.
4 september 2020 (bijna vol). Nieuwe data zijn opvraagbaar.

Kosten: € 100,- per dag (incl.syllabus van 9.95, excl. lunch).

Aanmelden: info@energieherstelplan.nl

 

Gemmotherapie voor de drie constituties

Aanmelden kan (ook als groep van 8) via: info@energieherstelplan.nl

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen