skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

Gemmotherapie voor de drie constituties

Gemmotherapie voor de drie constituties ‘Gemmotherapie & De drie Ayurvedische constituties’ Gemmotherapie voor de drie constituties

Een Webinar (diverse data in 2021)waarbij wordt in gegaan op de diagnostiek. Bijvoorbeeld: (hoe weet je welk systeem ondersteuning nodig heeft? Hoe zet je op basis hiervan een bijpassend behandelprogramma op met gemmo-therapeutische preparaten, voedings-en leefstijladviezen (boek:’t Went zo’n element, Schors uitgeverij) voor de drie Ayurvedische constituties.

 

Gemmotherapie voor de drie constitutiesEr zal worden besproken hoe het behandelprogramma goed kan worden afgestemd op de constitutie van de patiënt. De foto hiernaast laat duidelijk de drie verschillende Ayurvedische constituties zien. Met een herkenbare lichaamstaal waaraan je ze kunt herkennen.

Tijdens deze Webinar komt ook aan de orde de conditie van iemands energiedriehoek: zijn verteringsenergie (spijsvertering), leverenergie (lever) en reserve-energie (bijnier, zenuwstelsel, hormonale stelsel.

Lees meer over het concept op www.energieherstelplan.nl. Op deze site kun je ook gratis de constitutietest doen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van inzichten vanuit de Ayurvedische, Traditioneel Chinese en Orthomoleculaire Voedingsleer en jarenlange praktijkervaringen van Marijke de Waal Malefijt.
Er zal bovendien ook tijd worden ingeruimd voor het uitwisselen van praktijkervaringen en het bespreken van casuïstiek.

Syllabus Gemmotherapie (€ 9.95)

Deze syllabus handelt over de toepassing van gemmotherapie bij het concept, zoals besproken in de boeken ‘Energieherstelplan’ en ‘de uitputting voorbij’. Tevens bevat het een praktische toepassing van gemmotherapie met casuïstiek.

Meer informatie

 

Lessen online (Zoom) (maximaal groep van 30 personen) het hele jaar door in 2021. Nieuwe data zijn opvraagbaar.
Dag & Tijd: voorkeur voor vrijdagen (maar andere dagen zijn ook mogelijk) 2021: 10:00 – 16:00.
Kosten: € 100,- per dag (incl.syllabus van 9.95, excl. lunch).

Aanmelden: info@energieherstelplan.nl

 

Gemmotherapie voor de drie constituties

Leestip: boek over de drie constituties; ‘t went zo’n element (uitgeverij Schors)

Geschreven door Marijke de Waal Malefijt & Tessa Gottschal