skip to Main Content
Groot kenniscentrum met meer dan 1500 artikelen over gezondheid!

Gemmotherapie voor de drie constituties

Masterclass Gemmotherapie & Constitutieleer

Een Masterclass waarbij wordt in gegaan op de diagnostiek (hoe weet je welk systeem ondersteuning behoeft) en het opzetten van een bijpassend behandelprogramma met gemmo-therapeutische preparaten, voedings-en leefstijladviezen voor de drie Ayurvedische constituties.

Er zal worden besproken hoe het behandelprogramma goed kan worden afgestemd op de constitutie van de patiënt en de conditie van zijn/haar energiedriehoek: verteringsenergie (spijsvertering), leverenergie (lever) en reserve-energie (bijnier, zenuwstelsel, hormonale stelsel. Lees meer over het concept op www.energieherstelplan.nl.

Marijke de Waal MalefijtHierbij wordt gebruik gemaakt van inzichten vanuit de Ayurvedische, Traditioneel Chinese en Orthomoleculaire Voedingsleer en jarenlange praktijkervaringen van Marijke de Waal Malefijt.
Er zal bovendien ook tijd worden ingeruimd voor het uitwisselen van praktijkervaringen en het bespreken van casuïstiek.

Syllabus Gemmotherapie (€ 9.95)

Deze syllabus handelt over de toepassing van gemmotherapie bij het concept, zoals besproken in de boeken ‘Energieherstelplan’ en ‘de uitputting voorbij’. Tevens bevat het een praktische toepassing van gemmotherapie met casuïstiek.

Meer informatie 2019

Locatie: maximaal 8 personen kunnen deelnemen op praktijklocatie  Gottswaal te Zuid Scharwoude.
Dag & Tijd: Vrijdagen: 10:00 – 16:00
Data; zijn opvraagbaar.
Kosten: € 95,- per dag (excl. syllabus van 9.95, excl. lunch). De syllabus is te bestellen via de webshop dieetcare.nl

Aanmelden kan via: info@energieherstelplan.nl

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen