skip to Main Content
Kenniscentrum - sinds 2005 - met ruim 2000 artikelen over gezondheid!BEKIJK ALLE ONDERWERPEN

Digitaal Webinar Anxiety-herkenning

Webinar Angst-herkenning (anxiety) data het hele jaar 2022 door.

Dit Webinar wordt voortaan gecombineerd met het webinar Angst-Verlaging. Voordeel is dat u na één webinar van 3 uur direct de anxiety kunt reguleren.

 

Angst is meestal lichamelijk, ‘verontrust raken’ is de term voor emotionele angsten. In het Engels en het Duits weten ze dit verschil. Ze noemen het dan Fear versus Anxiety, en Angst versus Furcht. In het Nederlands noemen we dit meestal allebei angst, en dat wekt soms verwarring.

hersenenGoed het verschil weten tussen angst en anxiety is immuniteitsverhogend. Uit onderzoek blijkt dat bij chronische klachten anxiety vaak een belangrijke rol meespeelt. Veel mensen herkennen pas anxiety als deze in de laatste fase belandt. In die fase zijn de klachten zó ernstig dat je er niet om heen kunt. Je wordt bijvoorbeeld misselijk, duizelig, je geheugen verandert in een ‘vergiet, springt in een gesprek van de hak op de tak, raakt de draad van het gesprek kwijt, weet niet meer wat je moet zeggen, verliest je gronding. En er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Kortom: je bent niet meer in staat goed te reageren. Dit komt omdat teveel anxiety zorgt dat je praten, denken, luisteren en handelen wordt aangetast. Leer in dit webinar alle belangrijke anxiety-signalen herkennen. Het helpt om direct meer invloed op je gezondheid te krijgen.

Al meer dan 35 jaar ben ik therapeut en verbind ik de kennis van energie-therapie (zoals chakra’s en aura’s) met psychologische invloeden. De invloed van ‘anxiety’ op zowel je psyche als je energie is groot.

Je ‘gronding’ verliezen bijvoorbeeld is zo’n energetische reactie op ‘anxiety’. Afweermechanismen als spiritualiseren, generaliseren (praten in ‘men’ of ‘je’ in plaats van praten in ‘ik’ als het over jezelf gaat), stelselmatig chaos inbrengen zijn psychologische voorbeelden dat ‘anxiety’ op de achtergrond actief is.

Webinar ‘Anxiety’-herkenning

 • het belang van anxiety-herkenning
 • verschil angst en verontrustheid
 • belang van het verschil tussen lichamelijke en emotionele angst
 • kenmerken van stijgende angstsignalen
 • indeling van angstsignalen in fasen en het belang daarvan
 • relatie angst met de energetische lichamen. Vooral de relatie tussen het Emotionele lichaam en het Mentale lichaam (de tweede en derde auralaag)
 • angstsignalen en de effecten op lichamelijke en emotionele gezondheid

Digitaal Webinar Anxiety-herkenningWebinar informatie

 • De webinar wordt gegeven door Tessa Gottschal
 • Dit webinar wordt gecombineerd met het webinar Angst-Verlaging. De totale duur is: 3h
 • Klik voor de nieuwste datum hier.
 • Kosten: € 60,= incl. btw.
 • Een pdf over anxiety met de laatste updates wordt voorafgaand aan het webinar gemaild. Handout volgt na webinar.

IT-techniek: via Zoom

Een half uur tot een kwartier voor aanvang krijg je een link gemaild, zodat je voldoende tijd hebt om te zorgen dat je om de afgesproken tijd de IT-techniek hebt kunnen regelen. Zorgen voor een goede internet-verbinding, camera en microfoon zodat je optimaal van het webinar kunt profiteren.

Voor belangstelling mail naar:

tessa@gottschalmeditaties.nl of naar info@gottswaal.nl.