Een persoonlijke oproep van Marijke de Waal Malefijt

Natuurdiëtisten.nl

Gratis Nieuwsbrief

Waardevolle en actuele informatie en tips over voeding en uw gezondheid!

Uw emailadres wordt alleen gebruikt voor toezenden van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief archief

> Naar alle agendaberichten

Body Awareness Class

07 januari 2017 - 31 december 2018 | ndn | Ben jij iemand of ken je iemand met lichamelijke beperkingen en/ of een chronische ziekte (MS, Huntington, Diabetes, reuma, e.a.)? Dan kan de Body Awareness Class passen bij jou!

Wil je kunnen genieten van je lichaam? Wil je accepteren van wat is en jouw leven optimaliseren? Een switch maken en loslaten van de 'was/ had/ kon' en streven om te werken vanuit jouw mogelijkheden en de helende kracht van positiviteit, dans, muziek en samen delen/ zijn.
De Body Awareness ClassDe Body Awareness Class is een fijne en toegankelijke bewegings- en dansles om jouw avontuur aan te gaan binnen de mogelijkheden die jij hebt. Samen en alleen je lichaam opnieuw leren kennen, ervaren en ervan mogen genieten.
Dansdocente Damar Lamers Dans docente Damar Lamers is afgestudeerd bij de Opleiding Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in 2007. Ze is ervaringsdeskundige in het werken met chronische ziekten en/of lichamelijke beperkingen en heeft zich hierin verdiept en trainingen gevolgd bij o.a. Sw!tch2Move o.l.v. Andrew Greenwood.

Ze heeft diverse projecten gedaan waarin haar passie voor persoonlijke groei en levensoptimalisatie een rode draad vormt. Het werken vanuit de persoon en zijn/ haar mogelijkheden en kwaliteiten via beweging, improvisatie en dans staan voorop. Haar liefde voor de body & mind connectie en acceptatie van dat wat is, vormen de basis in haar persoonlijke leven en manier van werken. Ze verheugt zich erop om te werken met jou. Dag en locatie:Woensdag 11:00 - 12:00 uur
Wijkcentrum Kersenboogerd
Brederodegracht 1, 1628 LZ Hoorn
Start vanaf 26 oktober 2016

€50,- per 10 lessen 1e Les = Proefles = Gratis
(betaling mogelijk met cultuurstrippenkaart)
Mail bodyawareness:bodyawareness@tjillskillz.nl  Tel: 0229-219966
Facebook: www.facebook.com/bodyawarenessclass

Vond u deze informatie nuttig? Lees dan alstublieft de persoonlijke oproep van Marijke de Waal Malefijt, oprichtster van Natuur DiŽtisten Nederland