Een persoonlijke oproep van Marijke de Waal Malefijt

Natuurdiëtisten.nl

Gratis Nieuwsbrief

Waardevolle en actuele informatie en tips over voeding en uw gezondheid!

Uw emailadres wordt alleen gebruikt voor toezenden van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief archief

> Naar alle agendaberichten

Dagcursus Ontlastingsonderzoek bij chronische darmklachten door Saskia van As

05 januari 2018 - 31 december 2019 | ndn | Dagcursus ĎOntlastingsonderzoek bij chronische darmklachtení. De cursus wordt georganiseerd door MGlab&Advies B.V., laboratorium gespecialiseerd in ontlastingsonderzoek, en wordt gegeven door arts adviseur Drs. Saskia van As.

Graag nodigen wij u uit voor de dagcursus ‘Ontlastingsonderzoek bij chronische darmklachten’. De cursus wordt georganiseerd door MGlab&Advies B.V., laboratorium gespecialiseerd in ontlastingsonderzoek, en wordt gegeven door arts adviseur Drs. Saskia van As. Zij legt zich toe op diagnostiek bij darmklachten en schreef het boek Darmklachten: epidemie van parasitaire infecties. Voorbereiding cursus U ontvangt bij deelname (vooraf) kosteloos het boek Darmklachten. Het is aanbevolen literatuur en geeft u een goede voorbereiding voor de cursus. Indien u niet deelneemt aan de cursus kunt u het boek Darmklachten ook via e-mail bestellen. Cursus De cursus begint om 9:00 uur duurt tot 17:30 uur. U bent welkom vanaf 08:45 uur. De kosten van deelname bedraagt € 125,- inclusief koffie/thee, lunch, versnaperingen en cursusmaterialen. AccreditatieDe cursus is geaccrediteerd door de MBOG (aantal punten 6, medisch algemeen). De accreditatie is aangevraagd bij: KTNO (BATC, VBAG) en ANVAG. Wat de cursus u biedt Een dieper inzicht van maag- en darmklachten: de werking van de darmen en de rol van de darmflora.
Diagnostiek gericht op het Prikkelbare Darm Syndroom klachtenpatroon.
Diagnostiek van parasitaire en bacteriële infecties.
Interpretatie van glutenallergie- en ontstekingsindicatoren.
De rol van voeding en het oerdieet met betrekking tot de gezondheid van de darmen.
Het aanvragen en interpreteren van de uitslagen van ontlastingsonderzoek.
De interpretatie van uitslagen met betrekking tot de specificiteit en sensitiviteit van de gebruikte testen.
De behandeling en bespreking van verschillende casussen. Aanvullende onderwerpen Een bespreking van de DNA onderzoekmethodes, waaronder ‘Real-time’ PCR die MGlab&Advies B.V. toepast. Deze testen zijn nauwkeuriger dan de verouderde TFT onderzoekstechnieken.
De vergoeding bij de zorgverzekeraar wanneer de huisarts het onderzoek aanvraagt.
Aanvraagmogelijkheden voor therapeuten en particulieren.
De ondersteuning van de aanvrager bij het interpreteren van uitslagen door de arts adviseur.
De rol van het internet aangaande online adviezen, promotie van de praktijken van aanvragers en een gunstige kortingsstructuur die online gehanteerd worden. Aanmelden U kunt u telefonisch of via e-mail aanvragen voor de dagcursus. Wij hebben de volgende gegevens van u nodig:  de datum wanneer u de cursus gaat volgen, naam cursist, naam praktijk, adres, postcode & woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, beroepsvereniging. Vragen Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaande e-mailadres of telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Debby Broers
MGlab&Advies B.V.
Kanaalstraat 13
8933 AL  Leeuwarden
T 058-212 00 25
E info@mglab.nl
I www.mglab.nl

Vond u deze informatie nuttig? Lees dan alstublieft de persoonlijke oproep van Marijke de Waal Malefijt, oprichtster van Natuur DiŽtisten Nederland